доктор Мирослава Парушева, д-р Мирослава Парушева, Miroslava Parusheva

В акушеро-гинекологиния кабинет нa д-р Парушева вие ще имате достъп до дигитална и високопрофесионална ултразвукова апаратура от  последно поколение  с 3D и 4D изображение (Real Time 4D) в реално време Voluson E6. General Elecrtric поставя "златен стандарт" в ултразвуковата  диагностика в областта на Акушерството и Гинекологията в световен мащаб. Благодарение на високата разделителна способност вашата диагноза или ранна бременност ще бъдат поставени в много ранен етап, спомагайки за вземането на правилните решения, във връзка с вашето здраве и живот. Изображението в 4D дава възможност за получаване на триизмерен образ в реално време - оглед на анатомията и кръвоснабдяването на плода, състояние на плацентата, аномалии на плода, фетално сърце, определяне пола на плода, многоплодна бременност, извънматочна бременност, миома на матката, кисти на яйчниците. Изключителното качество на изображението на 4D ултразвуков апарат Voluson Е6 General Electric снабден с обемни 3D трансдюсери, помага на вашият лекар за по-прецизнa диагностика при проследяване на вашата бременност.

 

Освен това ехографския парат на д-р Парушева е снабден с най-новата и иновативна технология при проследяване на бременност HDLive!

 

HDLive ни дава най-реалистичен образ на бъдещото бебе! HDLive е уникална възможност да се насладите на вътреутробния свят на вашето бебе!

 

Всички права запазени.

Бургас, к-с „Лазур“, бл. 150, партер

(зад сладкарница "Захаро")

 

+359 885 505 435

 

 

office@parusheva.com

Работно време

 

понеделник - петък

09:00ч. - 18:00ч.

 

Почивни дни:

събота и неделя