доктор Мирослава Парушева, д-р Мирослава Парушева, Miroslava Parusheva

3D / 4D ехография

3D - ехография (триизмерно ултразвуково изследване)

4D - ехография (триизмерно ултразвуково изследване в реално време)

 

     Това е най-новата ултразвукова технология в съвременното акушерство и гинекология!

Тя ни дава възможност да получаваме обемни триизмерни образи и да ги изследваме във всички интересуващи ни срезове. Освен това наличието на 3D/4D опция в ехографския апарат означава, че той е от експертен клас с висока разделителна способност, което позволява да се извърши качествена и прецизна оценка на анатомията и състоянието на плода.

     3D/4D -  ехография в гинекологията ни дава много полезна информация за местоположението, размера и обема на формации в областта на матката и маточните аднекси, (като миомните възли), което е от изключително значение за определяне на обема на хирургично отстраняване особено при пациенти с безплодие.

Освен това може да се определи размерът и разположението на вътрематочни полипи и миомни възли, дали вътрематочната спирала е поставена на точното място, вродени аномалии на матката и други състояния изискващи по-прецизна диагноза!

     HD Live е най-новата и иновативна технология в ултразвуковото изследване по време на бременност. HD Live ни дава най-реалистичен образ на бъдещото ви бебе!

     С HD Live може да се запознаете с вашето бебе!

Всички права запазени.

Бургас, к-с „Лазур“, бл. 150, партер

(зад сладкарница "Захаро")

 

+359 885 505 435

 

 

office@parusheva.com

Работно време

 

понеделник - петък

09:00ч. - 18:00ч.

 

Почивни дни:

събота и неделя